Aktuar med blik for data og forretning
AkademikerPension
Aktuar med blik for data og forretning
AkademikerPension

Vores velfungerende aktuariat løber stærkt, og vi søger en ny kollega, der blandt andet skal være med til at styrke vores medlemsrejse og digitale løsninger.

Med 130 milliarder pensionskroner i ryggen spiller vi en vigtig rolle i at drive den grønne omstilling, og vi arbejder hver dag på at styrke vores værditilbud til vores knap 160.000 medlemmer.

Med medlemmerne i centrum
Alt, hvad vi gør, sker med vores medlemmer i centrum. Vi søger derfor dig, der har et veludviklet blik for forretningen og er optaget af, hvordan vi hele tiden kan optimere vores processer. Alt sammen med afsæt i vores data. Dine primære opgaver vil være:


  • Analyser og udtræk til direktion, bestyrelse, forretningsområder og Finanstilsynet
  • Opgaver i forhold til vores kernesystem og skift til ny produktpakke
  • Test- og kravspecifikationer

Afhængigt af din profil og erfaring sammensætter vi i fællesskab dine arbejdsopgaver, når du er startet.


Interesse for projekter og programmering
Vi er på udkig efter dig, der gerne har erfaring med tværgående projekter og trives i en udadvendt rolle, hvor du får en bred kontaktflade i vores hus. Vi kigger også efter en kollega, som er superbruger i Excel. Kan du programmere i SQL og andre programmer, vil det være en fordel.  


En velfungerende afdeling
Da vi er et mindre hus, får du kendskab til og andel i de mange opgaver, som vi løser i vores aktuariat. Du bliver en del af et team, hvor vi har mange gode og faglige diskussioner hen over skrivebordene. Vores afdeling er præget af en fri og hyggelig tone, hvor vi er gode til at bruge hinandens kompetencer. Aktuaritatet består udover dig af seks personer og flere studentermedhjælpere.


Det kan du se frem til
I AkademikerPension investerer vi i vores ansatte, og der er gode muligheder for efteruddannelse. Vi har flere medarbejdergoder som frokostordning, massage og personaleklub med sports- og fritidsarrangementer. Din løn fastsættes efter kvalifikationer og inkluderer betalt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vi håber, du har lyst til at blive en del af vores team. Har du spørgsmål så tag fat i Leder af Aktuariatet Jeppe Woetmann Nielsen. Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om AkademikerPension
Vi er en medlemsejet pensionskasse for knap 160.000 akademikere og har et mål om at være Danmarks mest ansvarlige pensionskasse. Vi ønsker at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag, og vi har i de senere år været en stærk stemme i den offentlige debat om ansvarlige og klimavenlige investeringer. Fra 2009 til 2022 har vores medlemmer fået et gennemsnitligt afkast på 7,6 procent om året. 

AkademikerPension opfordrer alle, der matcher jobbeskrivelsen til at søge uagtet køn, alder, nationalitet, etnicitet eller andet. Kønsbalance og lige muligheder er kerneværdier for os, og vi har fokus på at sammensætte det helt rigtige team, som i kraft af diversitet og faglige kompetencer kan løse opgaven.

Du kan læse, hvordan vi behandler dine persondata på akademikerpension.dk/persondatapolitik.

Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport
Støtter diversitet
Work-life balance
Frokostordning
Bæredygtighed